..... een verzamel blog van Marleen ten Napel over design, fotografie, de tuin en meer .....

19 januari 2010

Second hand best !

Ik ben dol op tweede hands winkels en kringloopwinkels. Nu zit er gelukkig eentje bijna bij mij om de hoek en ik kom er dan ook erg vaak. Het is meestal een kwestie van geluk, maar toch. Meestal kom ik thuis met veel servieswerk, maar nu met mooie ouderwetse spellen. Ze zijn zo mooi vormgegeven en vaak ook met prachtige kleuren. Ik heb een groot memoriespel gevonden, een vlooienspel en het spel Electro. De batterij die in Eelectro hoort is van een raar formaat, maar ik ga eens kijken of ik 'm niet aan de praat kan krijgen..ik denk dat Ana Sara 'm te gek vindt.

*I love second hand shops. Ther's one right around the corner of my street so i call myself lucky. Useualy i find a lot of beatuful table ware or china. But today i found great old games with nice (graphic) design and colours.


coyright photos tuin 21

2 opmerkingen:

 1. Wat geweldig leuk om hier weer een memoriespel terug te vinden dat ik als kind ook heel graag speelde!! Nu hebben wij zelf die doos nog in huis, maar er ontbreken nogal wat kaartjes van en het spel is dus allang niet meer compleet. Zo jammer, dat die leuke en degelijke Ravensburg-memorie-spellen niet meer verkrijgbaar zijn. Je link heb ik gevonden via Lille Lykke... :)
  Ik kom graag terug, groetjes uit Belgiƫ,
  Marjolijn

  http://somethingwhite.blogspot.com
  http://carteblanche.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen